> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Landelijk nieuws

Welke financiële mogelijkheden hebt u als erkend leerbedrijf om stages (bol) en leerbanen (bbl) te behouden? We brengen de mogelijkheden waarbij SBB is betrokken graag onder uw aandacht.

19-05-2020 | Lees meer
Landelijk nieuws

Een bijbaan van stagiairs compenseren met extra uren in de zorg. Een slimme oplossing van erkend leerbedrijf Coloriet in deze tijd van coronacrisis. Zo doen mbo-studenten nog meer ervaring op in de praktijk én krijgen ouderen de aandacht die ze verdienen.

18-05-2020 | Lees meer
Online stagemarkt
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Midden-Limburg

De impact van de coronacrisis is groot. Maar wat als na de zomer alles weer op gang komt? Dan heb je elke medewerker weer keihard nodig. Ook die talentvolle stagiair, die met nieuwe kennis en frisse energie een extra boost kan brengen! Keyport en MeetTheYoungsters  nodigen je uit voor een digitaal speeddate event:

15-05-2020 | Lees meer
Landelijk nieuws

In de vierde week van mei opent het loket voor de subsidieregeling praktijkleren voor het aanvragen van een voorschot voor praktijkleerplaatsen in het mbo.

11-05-2020 | Lees meer
Landelijk nieuws

Zo’n 40.000 mbo’ers hebben hun stage vroegtijdig moeten afbreken door de coronacrisis. Dit kan ervoor zorgen dat sommigen mogelijk niet hun diploma kunnen krijgen. Dit meldt NOS.

06-05-2020 | Lees meer

Pagina's